| syjey a întrebat:

Are cineva aparat dentar fix? daca da cum se simte cu el si cat a costat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cucutza a răspuns:

Salut happyEu am aparat dentar fix, mai am putin si il dau si si iti zic sincer ca nu regret ca l-am purtat.Am o dantura de invidiat. Chinurile nu au fost asa mari, primele 3 saptamani mi-a fost mai greu apoi m-am obisnuit si acum parca nu il mai am in gura. Poti manca orice mancare si tare si moale doar ca la fructe si mancaruri mai tari sa tai cu cutitu nu sa musti.Eu am dat 1000 de lei pe partea de sus si pe cea de jos la fel deci in total 2000 de lei (1000 de lei o parte).In fiecare luna ma duc la control si ma costa 40 de lei happyMerita toti banii desigurbatting eyelashesSucces!:*

3 răspunsuri:
| Cucutza a răspuns:

Merci pentru funda daca mai ai nelamuriri trimite-mi un mesajbatting eyelashes

| pufulete_5719 a răspuns:

Eu am aparat dentar fix...sa stii ca te obisnuiesti cu el nu e deranjat, eu nici macar nu-l simthee hee. Acuma un aparat dentar din cate stiu este 2000-2500 de euro dar eu l-am prins cu 1500 de euro:d...Ma rog la mine e mare cheltuiala ca eu sunt din Tulcea si ma duc odata pe luna la Constantabig grin

| FataFaraNume_1841 a răspuns:

Da. Eu am. Depinde de ce model. Eu am dat pe el (numai pe cel de sus) 550 euro (22 milioane). La inceput e destul de incomod, dar dupa o saptamana o sa si uiti ca-l ai in gura.