| MajorAsshole a întrebat:

Are cineva idee de ce atunci cand ridic greutati (nu neaparat foarte mari) imi tremura mainile (muschii)? E vorba de greutati pe care le ridic fara probleme; cu toate astea, imi tremura muschii. Banuiesc ca e o lipsa de ceva. habar n-am. A avut cineva aceleasi simptome?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Poate erai obosit

| MajorAsshole explică:

@PetreConstanta - Nu, mi se intampla asta de vreo 4-5 ani incoace.

| CoquineNoire a răspuns:

Cand ridici greutati, trebuie sa ai o dieta bogata in proteine, si sa iei calciu si magneziu; si trebuie sa ai energie cand faci sport, poate fortezi muschii intr-un fel sau exercitiile nu-s efectuate cum trebuie.
dar oricum,fuga la doctor, el iti poate spune ce iti lipseste din organism cel mai bine, alaturi de niste analize.
bafta

| MajorAsshole explică:

@BlahBlah Merci!

| DimLight a răspuns:

Fa analize - e posibil sa ai lipsa de magneziu/fier sau calciu/cupru/zinc ..in general de la lipsa de magneziu, fier si calciu ai "tremurici"