| ElSueno a întrebat:

Are cineva idee de ce s-a retras Bioparox-ul de pe piata? Era singurul spray care ma vindeca si de la care nu mi se facea rau.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| simina96 a răspuns:

Buna! Se presupune că ar fi fost retras din cauza numărului mare de reacții adverse sesizate de mai multe persoane, conținând o anumita substanta care ar fi fost interzisă. Asta s-a spus in presa, cat de adevarat este nu stim, eu cand am întrebat la farmacie de ce a fost retras nu mi s-a dat un răspuns pertinent. Si in cazul meu, Bioparox era printre singurele spray-uri care ma vindecau rapid, daca ma durea foarte tare gâtul, în 2-3 zile eram ca noua.

| Szabii a răspuns:

Incearca Bixtonim sau Olynth

| ElSueno explică (pentru Szabii):

De la Bixtonim efectiv mi se face greata, iar Olynth-ul din cate stiu e pentru nas.

Întrebări similare