| blueskies14 a întrebat:

Are cineva vergeturi ( vinisoare din acelea mov )? A scapat cineva de el? Am si eu, am 16 ani. Ce sa fac sa scap de ele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Pearl01 a răspuns:

Buna. Vergeturi cam toata lumea are, mai mult sau mai putin. De obicei se fac de la cum slabesti - te ingrasi brusc. Din cate stiu eu, sunt diferite creme pentru ele, impachetari cu nu stiu ce pe la saloane, insa ele trebuiesc tratate inainte sa devina mov, atunci cand sunt albe(asta stiu eu, poate ma insel). Oricum sa dispara de tot, de tot nu cred, ci doar sa le atenueze din pronuntarea pe piele. Mai intereseaza-te pe net, prin farmacii, cel mai sigur. Probabil depinde si de organism cat de repede se duc sub tratament sau nu.

| Bebe7o a răspuns:

Da-ti cu crema de galbenele, cu timpul se vor face albe si nu vor mai fi asa evidente

Întrebări similare