anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Are vreo corelație depresia cu bărbăția? Robin Williams s-a sinucis din cauza depresiei, Chester (din trupa Linkin Park) și el, nici ăștia nu erau bărbați?!
Am primit un răspuns de la un duhovnic sa fiu mai bărbat când de fapt eu lupt de o groaza de ani cu așa ceva, mi s-a părut un feedback absurd și irațional, el nu cred că ar fi rezistat nici 3 luni cu așa ceva!
Duhovnicii ăștia știam că cunosc psihologie dar mi-au demonstrat că sunt ignoranți,analfabeți funcțional și se uită doar la bani,efectiv un răspuns util nu am primit de la ăștia, numai bani vad in fata ochilor, de abia așteaptă culdusii sa ieși pe ușă după ce le-ai dat banii, eu ii asociez cu madame prostitute!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
33 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Corect, prieteni adevarati se gasesc f greu, si cum majoritatea-s sanatosi, am explicat de ce, sanatosii intre ei sunt multi infecti.
Si nu doar in ziua de azi, niciodata nu se gaseau prieteni adevarat usor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

Aici ai dreptate

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, mereu cei sanatosi au fost parsivi, se vindeau unu pe altul si acum 300 de ani.
Ei ca sa se descurce nu au nevoie de latura emotionala dezvoltata, de fapt de acolo vine si n-am zis mai inainte.
Cei mai asa, au nevoie de ea, deci e un mecanism adaptativ de fapt.
De aia li se dezvolta asta.

Nu poti sa nu ai emotionalul, ca fara el se p lumea pe tine, si ai nevoie de ei, ca ai probleme, si ca sa te serveasca, trebuie sa te porti frumos cu ei, cam asa suna in fundal, chiar daca nu constientizam.
Tu simti doar ca vrei sa fi om, dar nu stii de unde vine asta, nu constientizezi motivul.

Ceilalti ce nevoie au de a se purta bine cu altii? Sunt sanatosi, capabili, nu au nevoie de altii.
Nu ca "asa is ei nesimtiti pur si simplu", asa isi ei ca asa-s adaptati sa fie.