Mastile cu argila sunt cele mai recomandate.ele te ajuta impotriva cosurilor, a petelor sau a oricarei imperfectiuni a tenului... insa nu le folosi prea des, iti pot usca tenul. 1 data de 2 ori pe saptamana ar fi ok. dupa indepartarea mastii ar fi bine sa folosesti o crema hranitoare pentru fata. bafta!
Da este, la mine a functionat :d am scapat de punctele negre :X si pielea e mai fina, imi simt tenul foarte curat si revigorat.cosurile s-au redus semnificativ, acum cred ca depinde si de tenul fiecaruia, daca ai un ten foarte sensibil nu iti recomand. e bine sa acoperi nu doar fata ci si gatul si decolteul. eu sunt foarte multumita de ea. bafta
Eu aveam multe cosuri pe brate si vara trecuta mi-am dat cu argila o singura data si au disparut miraculos, deci eu am fost foarte multumita, merita sa incerci.
Este buna...mai poti folosi zyneritul sau mai sunt si alte solutii cea mai buna solutie este sa te duci la dermatolog caci o sa-ti daie el ceva folositor
Mastile cu argila sunt cele mai recomandate.ele te ajuta impotriva cosurilor, a petelor sau a oricarei imperfectiuni a tenului... insa nu le folosi prea des, iti pot usca tenul. 1 data de 2 ori pe saptamana ar fi ok. dupa indepartarea mastii ar fi bine sa folosesti o crema hranitoare pentru fata. bafta!
sweetale12 întreabă:
lexy22 întreabă:
roxana23_7996 întreabă:
dn28 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
User252426 întreabă: