anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aristotel spunea: "Nimic nu slabeste si nu distruge corpul omului ca o lunga inactivitate fizica". Va place sa faceti sport?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
nony
| nony a răspuns:

Am facut. 7 ani judo, dar m-am lasat.Adevarat,se simte diferenta.si oboseala psihicá.
Sportul este izvor de sanatate.

11 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Îmi place să fac sport.

nony
| nony a răspuns:

Eu stiam alta : Munca e izvor de sanatate, da-o doamne la dusmanihee hee

| oz a răspuns:

Da...inotul vara...ca nimic nu e mai benefic ca o apa curgatoare, curata si putin rece...si in rest tot ce se poate.

| yuli10 a răspuns:

Imi place mult sa alerg, dar nu am deloc timp; as vrea sa fac pe cat posibil sa alerg in fiecare dimineata dar pe langa faptul ca ma iau cu alte chestiuni nici nu am unde sa ma duc, stadionul e foarte departe de locul unde locuiesc si ar insemna sa pierd cel putin vreo 2 ore sad

| www a răspuns:

Da, nu as putea/vrea sa ma vad grasalaughing.

| fzcsm a răspuns:

Ador sa fac sport, sa urmaresc sport, sa scriu despre sport si sa citesc despre sport.

| claw_4117 a răspuns:

I'm a fat ass xD Eu mi's cu tastatura, insa tot trag prietenii sa merg la sala si asa voi face big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nony... sportul este un izvor de sanatate asa ca sa-l lasam bonlavilor? laughing Da, fara gluma acum sportul chiar este un izvor de sanatate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, imi place sa fac Sporturi de contact cum ar fi : Karate Do-Shotokan si Taekwando si imi place joging-ul si ciclismul

| cotinel a răspuns:

Dap rugby de 9 ani si inca mai fac da cred ca ma las tongue oricum e frumos sa faci un sport

| eko a răspuns:

Da.Eu fac handbal.big grin