| MarcelaR a întrebat:

As avea o intrebare. am facut *** anal cu prietenul meu, iar el a a ejaculat in interiorul meu, iar eu cand m-am ridicat a mai dat un pic pe buzele (de jos). Menstruatie imi venea destul de regulat, iar acum nu a mai venit de vreo 3 zile.Ar exista vreo sansa sa fiu insarcinata? Mentionez faptul ca sunt virgina vaginal si ca am o perioada destul de stresanta, nu am avut niciun contact vaginal. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns, multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| VelvetLight a răspuns:

Menstruatia iti intarzie din cauza ca ai intretinut contacte sexuale. Ai mici dereglari hormonale si este normal. Si eu am patit la fel, nu iti fa problemebatting eyelashes Atata timp cat nu a ejaculat in vagin este ok, nu ai nicio sansa sa ramai insarcinata, dar ca sa fiti siguri ca nu luati niciun fel de boala cu transmitere sexuala e mai ok sa folositi prezervative big grin Daca spui ca ai s o perioada mai stresata ar trebui sa mai stii si ca menstruatia intarzie si din cauza stresului, alimentatiei necorespunzatoare sau daca ai inceput sa practici un sport solicitant.batting eyelashes Ai grija de tine! Puup kiss

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tu te mai consideri virgină?
O faci anal și de ce nu și oral și mai ești o fată curată? Faci mișto de noi!
Dacă s-a prelins o singură picătură în vagin, chiar dacă tu "ești virgină" poți rămâne însărcinată.
Un test de sarcină.
Și eu aș avea o întrebare: realizezi la ce te expui? Anusul este făcut să elimine, nu să primească! Ai auzit de hemoroizi, de fisuri anale care pot duce la infecții, de cancer colono-rectal, etc?
Pa, pa.

| doctorandus a răspuns:

Daca dupa sex anal si-o baga in vagin poti face infectii nasoale.

| DNSK a răspuns:

Daca sperma nu a ajuns in vagin, nu esti insarcinata. Probabil ti-au luat-o un pic razna hormonii si de aia ti-a intarziat

| wolder a răspuns:

Nu esti insarcinata stai linistita nu te mai ingrijora. O faci in anus ca sa-ti ramana amaratul ala de himenlaughing? Ce ma amuza persoanele astea. Sa nu-mi spui ca te numesti ``virgina``. Ai grija cat de des practici totusi n-ai vrea sa te imbogatesti cu niste fisuri anale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Ce ştii să te respecţi drăguţă, sex anal, ce vă mai place pă la spate, mda!
Sunt dereglări hormonale.
Dacă nu a ejaculat în vagin, nu-i nici o problemă!
Te pup!

| Jackul336 a răspuns:

Orice cantitate infima ajunsa unde nu trebuie are un anumit potential de concepere. Spermatozoizii inainteaza sunt foarte mobili

| hotdesire a răspuns:

Linisteste-te. nu ai ramas insarcinata.

| MDF a răspuns:

Sai linistita esti in regula...cat timp sperma lui nu ti-a intrat in vagin este ok...