| BPArCuCTeMbl a întrebat:

As avea si eu nevoie de sfaturi si de pareri in privinta scoaterii alunitelor.Eu as vrea sa-mi scot 2 alunite care le am pe nas pentru ca ma incomodeaza si mie unu' nu-mi plac.As vrea sa stiu care ar fi fazele si daca raman urme dupa scoaterea lor si nu in ultimul rand care ar fi pretul

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scoaterea alunitelor se fac prin operatie, nu e dureroasa operatia, e de scurta durata si ramai cu cicatrice aproape invizibila.

| karsivan a răspuns:

Cicatricile se estompeaza in timp si o sa arate bine, mult mai bine decat cu alunitele, cat despre cost cere de la doctorul de familie o trimitere la demato si poate nu te costa nimic in spital de stat poate acea suma 5-10 lei internarea.