Eh. daca i-ai zis la tipa aia ca-i duci adeverinta, du-o. daca te intreaba de ce ai intarziat zici ca o fost coada la secretariat, te intorci si pleci.
numa bine
Da dar problema e ca au trecut 3 luni.Alti ziceau ca o sa trebuiasca sa platesc daca nu am dus acea adeverinta.
Eh. platesti pe dracu. Ai deja testele facute. Nu mai au ce sa-ti faca. Du-te, da-le-o daca asa le-ai zis. Daca face gura ca trebuie' sa platesti, te intorci si pleci.
La urma urmei, daca trebuia sa platesti, trebuia sa platesti inainte de teste. Asa, nu au ce sa-ti faca pentru ca, in alt caz, in care, spre exemplu, asistoanta pierde adeverinta ta, atunci ce ar fi de facut? Platesti tot tu? nu cred
Deci, du-te cu adeverinta daca asa le-ai spus (cel mai probabil e ca le trebuie la rapoarte, sa isi deduca din cheltuieli cu faptul ca tu esti student).
Si don't worry, there's no sugar.
Nu e vorba ca de ce striga, mi-e mie cumva sa merg dupa 3 luni sa mai duc o adeverinta.Adica nu stiu eu ma gandeam sa o las asa cum e.
Pai si'atunci la ce bula mea imi mai pierzi timpu?
Poi nu dar ziceau unii ca cica daca nu duci acea adeverinta trebuie sa platesti testul, ca ce am platit eu era doar o parte din test restul fiind suportat de stat.