| jhon921 a întrebat:

As avea si eu o intrebare de procedura medicala.Acum cateva luni am facut un test la sectia de alergologie si mi s-a cerut o adeverinta de la facultate.Insa in aceea luna era vacanta si nu era nimeni la facultate si nu am avut cum sa duc adeverinta si ia ca au trecut vreo 3 luni si nu am dus nici o adeverinta. Ce rol are acea adeverinta intru cat eu am platit 40 de lei pentru acel test, acela fiind tariful afisat. Oare ar mai avea sens daca as duce acum adeverinta? Multumesc anticipat pentru viitoarele raspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eh. daca i-ai zis la tipa aia ca-i duci adeverinta, du-o. daca te intreaba de ce ai intarziat zici ca o fost coada la secretariat, te intorci si pleci. happy
numa bine

| jhon921 explică (pentru anonim_4396):

Da dar problema e ca au trecut 3 luni.Alti ziceau ca o sa trebuiasca sa platesc daca nu am dus acea adeverinta.

| jhon921 explică (pentru jhon921):

Pana la urma cam ce m-ati sfatui sa fac?

| anonim_4396 a răspuns (pentru jhon921):

Eh. platesti pe dracu. Ai deja testele facute. Nu mai au ce sa-ti faca. Du-te, da-le-o daca asa le-ai zis. Daca face gura ca trebuie' sa platesti, te intorci si pleci.
La urma urmei, daca trebuia sa platesti, trebuia sa platesti inainte de teste. Asa, nu au ce sa-ti faca pentru ca, in alt caz, in care, spre exemplu, asistoanta pierde adeverinta ta, atunci ce ar fi de facut? Platesti tot tu? nu cred happy
Deci, du-te cu adeverinta daca asa le-ai spus (cel mai probabil e ca le trebuie la rapoarte, sa isi deduca din cheltuieli cu faptul ca tu esti student).
Si don't worry, there's no sugar.

Nu e vorba ca de ce striga, mi-e mie cumva sa merg dupa 3 luni sa mai duc o adeverinta.Adica nu stiu eu ma gandeam sa o las asa cum e.

| anonim_4396 a răspuns (pentru jhon921):

Pai si'atunci la ce bula mea imi mai pierzi timpu?

Poi nu dar ziceau unii ca cica daca nu duci acea adeverinta trebuie sa platesti testul, ca ce am platit eu era doar o parte din test restul fiind suportat de stat.