| gyna201 a întrebat:

As dori daca stiti cumva un test pentru evaluarea nervilor cranieni nervii periferici, senzitivi..mentionez ca am facut electromiograma si electroencefalograma plus rmn ..rezultatele fiind bune...dar nu ma incurajeaza asta pentru ca eu tot ma simt ciudat si rau..slabiciune in musci confuzie spatio vizuala dezechilibru spasme musculare ameteala. totul a inceput de la un drog pe care l-am fumat anul trecut in fine... vreau doar sa stiu daca exista un test mai previzibil am citit ceva de genul ca este un test pentru masurarea activitatii nervilor periferici dar cum se numestecrying va rog sa-mi raspundeti daca stiti..multumesc frumos si multa sanatate!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| lumis a răspuns:

Probabil te referi la "viteza de conducere".

| gyna201 explică (pentru lumis):

Da ceva de genul....ai vreo idee?