| Gαηαmα a întrebat:

As dori sa am un abdomen mai plat.Ce exercitii sa fac? Ce imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
O alimentatie sanatoasa si miscare zilnic.
Abdomenele te ajuta mult.
Te pup!

| Mwha a răspuns:

De ce nu te duci la sala. Costa 10 lei / ziua. thinking 60 lei/ luna.

| Kennedy97 a răspuns:

Abdomene. Cat de multe poti. Si dupa parerea de mai devreme a celuilalt user, apuca-te de sala. Eu unul dau 35 de lei pe luna.Acolo vei invata mai multe tipuri de exercitii pentru abdomen.

| yooleonard a răspuns:

Niste abdomene foarte grele, daca o sa le faci de cel putin 5 ori pe saptamana o sa vezi imediat rezultatul.http://www.youtube.com/watch?v=nvPW0v5hnZQ
La mine s-a observat, pe bune.Bafta

| irinelcristiano a răspuns:

Pentru a creste liniile abdominale, trebuie inainte de antrenament sa mananci foarte bine proteinic ( branza, oua, carne, lapte,... ) si dupa aceea sa ai un antrenament intens de abdomene de diferite tipuri.
Dar daca deja considera ca ai liniile abdominale destul de mari, trebuie sa le definesti si asta se rezuma la o dieta si multa alergare + abdomene normale... si odihna ( 8-9 ore pe noapte )