| gabriel10 a întrebat:

As dori sa cumpar o crema antirid. Dar nu stiu de care sa iau sa fie si buna. Tenul meu e putin gras si tinand cont ca-i iarna ce crema imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Crema anti-rid Combleur Collagene
45. 99 lei
Crema actioneaza pe 3 nivele: la suprafata pielii - atrenueaza ridurile, in epiderma - umple ridurile din interior, in derma - reconsolideaza elasticitatea pielii. Se utilizeaza dimineata si seara

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga Gabriel, exista o gama special creata pentru tenul masculin numita TOLSOM ( tall and handsome), pentru ca voi barbatii aveti in general tenul gras si da, foarte sensibil. Contine complexul T10 care include 8 substante hidratante si 2 ingrediente astringente pecial selectate pentru tenul masculin. Aceasta gama contine: produs pentru curatarea tenului, gel pentru barbierit, lotiune tonica, gel pentru netezire si crema hidratanta.Rezultate in 4 saptamini: 91% imbunatatire a claritatii tenului, 88% imbunatatire a hidratarii, 48% imbunatatire a catifelarii tenului. sotul meu este foarte multumit de ele, intra pe www.amway.ro si la oaspeti treci indrumator iontone, apoi vezi si preturile. Cu prietenie Corina Tone

| ovidiu_6015 a răspuns:

Ridurile apar atunci cand din piele dispare sau exista in cantitati mici,, colagenul''. Iar colagenul in stare naturala il gasiti in legumele si fructele proaspete care contina vitamina C.
Fructele cele mai bogate in vitamina C sunt :macesela si catina.
Am 47 ani si nu am nici un rid si fizic ma simt ca la 20 ani.

| ovidiu_6015 a răspuns:

Ridurile apar atunci cand in piele nu exista sau exista in cantitate mica,, COLAGENUL''Ca sa aducem aceasta substanta in tesuturi, metoda cea mai naturala este consumarea de fructe si legame ce contin vitamina C.Fructele cele mai consistente in vitamina C sunt:macesele si catina.Am 47 ani si nu am nici un rid si fizic ma simt de 20 ani.SUCCES