anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori sa imi raspunda doar fetele: vreau sa incep sa folosesc OB- uri si sunt virgina. Am un flux menstrual mai abundent si urmeaza sa merg la mare, fapt pentru care as vrea sa stiu daca OB-urile mai mari decat normale te pot dezvirgina.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Am să-ţi răspund chiar dacă NU sunt fată happy

DA, din păcate, OB-urile mai mari pot să producă RUPEREA membranei himenale - deci, te dezvirginezi "fizic" sad
Aşa că, NU îţi recomand să foloseşti decât Mini-OB-uri ( acelea sunt recomandate la virgine )!

Iar în primele 2-4 zile, când menstruaţia este mai abundentă, NU prea te ajută OB-urile deoarece se vor umple foarte repede sad
Atunci va trebui să foloseşti absorbante mai groase, de noapte, cu 6-7 picuri pe ambalaj!

Toate cele bune!

| bursuc001 a răspuns (pentru bursuc001):

Vezi alte detalii în răspunsul pe care l-am dat la linkul :
http://www.tpu.ro/......de-sigura/

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca ar fi mai bine sa nu le folosesti deocamdata.
Gaseste alta solutie.

| OanaBe a răspuns:

Normal nu ar trebui se le folosești până nu îți începi viață sexuală. Dar dacă vrei să te informezi mai bine întrebări mama, fără rușine, ea poate să îți spună mai multe. happywinking

| Zuza112 a răspuns:

Teoretic nu te dezvirgineza, dar ar fi bine să îți iei masuri. Poti citi pe ambalaj care sunt efectele secundare.