| mardeamor a întrebat:

As dori sa stiu.acum 1 luna am fost la medic cu o cadere de calciu aveam amortite membrele am luat osteocare 30 de zile si acum mai simt amortit doar calcaiul uneori talpa toata si podul palmei imi este mult mai bine si vreau sa stiu ce as putea sa mai iau fara prescriptia medicului banuiesc ca acum pot lua ceva mai usor.pentru ca ma simt mult mai bine si as vrea sa stiu ce calciu as putea sa mai iau mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi la control la medicul are ți-a prescris tratamentul anterior, este singurul în măsură să spună ce trebuie să mai faci, nu noi.
Sănătate.
Pa, pa.

| luiza a răspuns:

Poti sa iei DoppelHerz Calciu + D3, o tableta pe zi. Pretul este 17-18 lei 30 tablete! Asta iau si eu si ma simt foarte bine.

| VadTot a răspuns:

Scuza ma ca ti zic dar nu cred ca cineva de aici cred ca te poate ajuta s au poate cine stie pe aici sunt si medici avizati altfel cred ca nu ai avea curajul de a lua niste medicamente doar dupa ureche doar daca ai o virsta extrem de frageda si esti foarte naiva scuza ma daca te jignesc dar nu crezi ca este mai bine sa te intorci la medicul care ti a perscris acele medicamente si sa ti mai faca un consult? Ce zici? Scuza ma daca cumva te am jignit.mii de scuze...