Ai posibilitatea sa refuzi vaccinurile, eu personal am refuzat sa le fac copiilor vaccinurile obligatorii pentru ca mi se par o prostie, in general se fac o gramada de vaccinuri aiurea, mai ales astea gripale, pentru HPV. Nu stiu ce vaccin ar trebui sa faci acum, dar crede-ma ca vei fi mai sanatoasa daca nu le vei face.Bafta!
Ai vreo 16 ani... ti'ai facut vreodata analize?
God damn, cand iti strange mana intentionat sa-ti ia sange... o eprubeta intreaga de sange...
Nu prea ai ce face, doar sa fredonezi o melodie si sa nu te uiti cand 'baga' acul.
Calmeaza-te dureaza cateva secunde si e doar o intepatura. Nu te uita cand iti face vaccinul si acum sincer, in clasa a9a iti este frica de o injectie? Nu doare decat foarte putin. Am facut analize acum cateva zile si m-a enervat ca mi-a tinut acul in vene cam un minut, mi-a luat de 2 ori cate o eprubeta cu sange. Oricum partea cea mai naspa a fost ca m-am simtit ametita toata ziua, asta ma deranjeaza cel mai mult cand fac analize, dar se intampla o data pe an sau mai rar. La vaccinuri nu am nici o problema. In orice caz gandeste-te ca nu dureaza decat f putin. Succes maine!
Eu cred ca u lesini cand te uiti cum iti baga acul. Eu lesin daca-mi fac analize si-mi mai pot pierde cunotinta, odata era sa mi-o pierd si de la injectii, vaccinuri etc... Dar pentru mine sunt unele care nu patesc nimic de la ele, nici sa ma doara nu mi s-ar intampla. Si ee eram a 3 sau a 4, tot asa vaccin n-ea facut la toata cls, eu nu predonam nici o melodie, ma tinea de vb un coleg.
Serios, predoneaza o melodie care-ti place, sau inainte a face vaccinul vb cu un coleg/colega sa te tina de vb. Si asa nici nu stii ca ti se va face vaccin, incearca! AAA! UItasem, cand ma tinu-se colegul meu de vb, nu simteam nimic cand mi-a facut vaccinul, si acum sunt a 7 .
Bafta!
Eu ma gandesc la ceva ce ma face sa ma simt bine de obicei... un cantec, un peisaj, o amintire fericita, un sarut gasesti tu... La mine a mers. Doar nu te mai gandi la vaccin pana vine momentul si nici in timpul acestuia ca o sa te panichezi mai tare daca iti sta gandul numai la el
Vaccinurile sunt ok... cel de fete e contra rujeolei si inca cateva boli ce e vital acela nu doare. e sub piele.nici nu-l simti. dar celalalt e in muschi:-ss si doare ca draq.si mie mi frica, dar mai bine incepi sa plangi ca sa te descarci si lasa-le pe asistente sa ti-le faca pentru ca dureaza 10 secunde
Poi nu l-ai facut? ca azi e 16 si ai postat intrbarea pe 10! Plz zii ceva ca sa stim ca nu ai patit doamne fereste ceva