Pistruii sunt pete ale tenului tau, dar zgandariti, s-ar purtea sa declanseze ( doamane fereste ) acel cancer de piele (Melanomul ). Fetelor ce aveti pistrui, lasati-i sa va aduca acel sarm ce va face deosebite si nu ii mai zgandariti. Acesta este cel mai agresiv dintre cancerele de piele. Te rog renunta la a mai face fel de fel de artificii ca sa ii ascunzi, nu sti ce ii poate provoca. Citeste aici pe net in legatura cu acest agresiv cancer. Lucien.
Heii de pistruii nu poti scapa cu creme dar eu iti recomand o crema de la Farmec pentru pete si pistruii o folosesc eu este foarte buna, i decoloreaza le face o culoare frumoasa chiar sa o cumperi nici nu este scumpa eu am luat-o cu 12 lei
Este foarte buna
In rest altceva zeama de la lamaie, storci o lamaie si cu aceea zeama te dai pe fata si astepti sa intre in piele pana cand simti tu si dupa aceea te speli iar zeama de la castravete, is multe masti
uitate aicii si cauti si pe google dar cumpara aceea crema si instructiunile le ai pe ea;)
http://www.sanatateatv.ro/......u-pistrui/
te pup bye
Se fac peelingurile cu alfa hidroxiacizi, peeling chimic, acid glycolic sau cu fenol.protejeaza-ti si u pielea cu ajutorul cremelor fotoprotectoare si nu uita ca fiecare expunere la soare sau la solar accentueaza pistruii.si apropo faptul ca esti o "pistruiata"poate avea un farmec si un atuu in plus pentru tine. daca chiar ti se pare ca iti umbreste frumusetea tin sa te informez ca sunt si celebritatii care au pistrui cum ar fi Nicole Kidman, Lindsay Lohan si sincer mie mi se pare 2 femei frumoase.kiss
Nu cred ca ar trebui sa fii complexata pentru ca ai pistrui.gandeste-te,printre multa lume care nu are pistrui esti unica.eu port ochelari si chiar daca nu imi place am nevoie de ei, asa cum ai tu nevoie de pistrui pentru a fi deosebita.pa-pa
Mariana_Georgiana_1993 întreabă:
IonBadita1 întreabă: