| PhaseMorphXR a întrebat:

As dori un raspuns din partea domnisoarei Brigaela, sau din partea altor medici/farmacisti daca este posibil.

Este cumva contraindicat consumul Cofeinei pe parcursul tratamentului cu Alprazolam (Xanax)? Pot exista interferente la nivel biochimic/neurochimic negative intre activitatea inhibativa a Alprazolamului (GABA) si activitatea stimulatoare a Cofeinei (prin antagonismul Adenozinei)?

Pun aceasta intrebare, intrucat parerile sunt impartite pana si in comunitatea medicala.

Va multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Intr-adevar parerile sunt impartite si mi-e greu sa-ti spun daca exista sau nu interactiunea. Am citit acum niste studii (rezumate pe net) si nu m-am lamurit. In general, daca as fi in situatia asta, as bea cafea cat mai putina si numai la nevoie, ca sa nu risc o interactiune neplacuta.

0 răspunsuri: