Castraveti, paine si cartofi? Daca vrei sa mananci atat de putine calorii si vrei sa fii inca sanatos de ce nu alegi mancare nutritiva? Noi mancam tocmai pentru a ne lua substante nutritive, nu sa ne umplem stomacul, asta e scopul.
Incearca si tu un iaurt, un piept de pui, o branza, un ou fiert, pietele sunt pline de legume, poti sa le gatesti in mii de feluri sau si mai bine, sa le mananci asa. Eu iti recomand sa te axezi pe legume sau leguminoase, cereale (dar nu din alea Nesquick sau mai stiu eu ce) si proteine de origine animala cu puna grasime, daca tot esti asa strict cu caloriile.
Cam aspru.
Ca să nu ai probleme, fructe crude, salate, ulei de in, 2-3 linguri, sare nu.
Sunt prea putine 500. Mananca si tu in jur de 1000-1200, poate chiar un pic mai mult.
Asa, sa vedem.
Cartofii si painea o sa dauneze deoarece carbohidrati. Nu ai luat nicio proteina, vitaminele lipsesc in mare parte, unde sunt fructele? Lactate, oua, carne nema?
Da o sa slabesti...si cand incepi sa mananci normal, pui triplu pe tine. De ce? Deoarece ti-ai *** metabolismul.
Daca vrei sa slabesti SANATOS, baga intre 1000-1250 calorii, din mancaruri hranitoare si pline de nutrienti buni.
Mai bine faci jogging sau mers pe jos in aer liber decat banda, mergi de 2-3 ori si dupa nici nu te mai uiti la ea.
E foarte puțin 500 calorii pe zi. Te simți bine? Nu ești moleșit deloc? Ai o stare bună?
Cred că poți fi în deficit caloric și dacă consumi 1000 sau 1500 de calorii pe zi.
Nu contează ce mănânci, important e să respecți numărul de calorii, poți mânca orice ( preferabil mâncare sănătoasă, pentru sănătatea ta ).
Nu pâinea îngrașă, ci numărul de calorii.
Sportul ajută, în special alergatul, în acest fel arzi mai multe calorii, pentru că transpiri mai mult decât la exerciții. Te ajută și exercițiile.
Baftă!
Sfatul meu e să continui așa și vei reușii.Ai nevoie de un psihic puternic pentru a realiza lucrul asta! Good bless