Păi mai ai câteva zile. Întrerupi luni dimineaţa fără probleme. La mulţi ani!
Nu intrerupe tratamentul inainte de 5 zile. Ai doar grija sa nu bei alcool in cantitati mari de Revelion. Un consum moderat nu afecteaza efectul medicamentului.
Daca il intrerup pentru 2 zile conteaza asa de mult? si apoi continui crezi ca e ceva grav? am luat doar 2 zile
Risti sa selectezi germeni rezistenti care pot pune probleme ulterior. Nu intrerupe tratamentul. Sanatatea e mult mai pretioasa decat o betie!
Dar consumul responsabil de alcool este permis si in timpul tratamentului.
Nu intrerupe si eu am fost in situatia ta si revelionul trecut si acum 2 revelioane. Nu stiu cum se facea dar exact de revelion ma apuca durerea de masea sau infectie la radacina. 2 revelioane fara alcool au fost groaznice crede-ma la ora 3 simteam ca nu mai rezist sa stau veneam acasa inaintea alor mei dar in orice caz nu intrerupe tratamentul mai ales daca sunt antibiotice.
Nu intrerupe tratamentul daca vrei sa o iei iar de la capat. infectia poate sa reapara mai puternic
Nu stiu ce sa zic acum dar aproape ca mi s a desumflat de tot in 2 zile tratamentul e foarte puternic si actioneaza repede. am sunat si doctorul azi si mi a zis sa mai iau azi si maine
Daca ti s-a desumflat asta nu inseamna ca nu poate reaparea... Ce sa iti zic. daca vrei sa bei, te inteleg ca vine revelionul... Intrerupe-l iar la cel mai mic simptom, te reapuci de el.
Nu intrerupe tratamentul pentru ca inca au mai ramas bacterii acolo si cand vei relua tratamentul exista riscul sa faci rezistenta. adica sa nu isi mai faca efectul antibioticul ala si sa fie nevoie de ceva mai puternic. trebuie sa il iei minim 5 zile incontinuu.
Da dar e foarte puternic medicamentul si in 2 zile mi sa desumflat aproape de tot mai am f putin umflat