anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea cat mai multe raspunsuri va rog.
Greutatea mea oscileaza de la un moment al zilei la altul, de la o zi la alta.
Nu ma refer la zilele mestruatiei cand oricum sunt mai grea cu 2 kg.
Fac pilates aproape in fiecare zi, beau 2 litrii de apa si nu mananc seara decat in cazurile in care imi este extrem de pofta de ceva.
Nu tin un regim anume ci mananc totul cu moderatie. Nu mananc fast food, nu mananc chipsuri cam mai de bine de un an si ceva.
Am 1, 70 inaltime si mereu greutatea mea oscileaza intre 55-60 de kilograme.
Dc?
Fundita:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| karsivan a răspuns:

Cantarul se face dimneata la aceeasi ora pe nemacate si imbracata la fel, daca de la o zi la alta arata diferenta de 5kg cantarul nu este bun.

| bybyloveme a răspuns:

Draga mea..se spune ca un om normal si sanatos are cu 10 kg mai putin decat inaltimea pe care o are. Daca esti mai plinuta poti incerca cateva vitamine (cum ar fi vitamina D) sau intra aici http://www.acasatv.ro/......pede.html. Daca nu functioneaza alearga cat mai mult. O matusa de-a mea avea 1, 70 inaltime si 70 de kg.Ea alerga in fiecare seara cite 2 ore si desigur manca de exemplu dimineata un iaurt cu un mar, dupa-amiaza putin pietp de pui cu cartofi si salata si la cina 2 oua fierte.Asta a fost vara trecuta si peste aproximativ 2 luni de alergat a slabit 10 kg. Sper sa te ajute. :-* dar bazeaza-te foarte mult pe sport :* Succes!

| caterinasmile a răspuns (pentru bybyloveme):

Nu sunt grasa si nici plinuta si nici complexata de felul in care arat doar ca mi se pare ciudat ca greutatea mea oscileaza de la o zi la alta intre 55 si 60 kilograme desi eu chiar daca nu tin regim mananc cam aceleasi alimente( cele preferate de mine)
Oricum multumesc pentru raspuns! :*