Cantarul se face dimneata la aceeasi ora pe nemacate si imbracata la fel, daca de la o zi la alta arata diferenta de 5kg cantarul nu este bun.
Draga mea..se spune ca un om normal si sanatos are cu 10 kg mai putin decat inaltimea pe care o are. Daca esti mai plinuta poti incerca cateva vitamine (cum ar fi vitamina D) sau intra aici http://www.acasatv.ro/......pede.html. Daca nu functioneaza alearga cat mai mult. O matusa de-a mea avea 1, 70 inaltime si 70 de kg.Ea alerga in fiecare seara cite 2 ore si desigur manca de exemplu dimineata un iaurt cu un mar, dupa-amiaza putin pietp de pui cu cartofi si salata si la cina 2 oua fierte.Asta a fost vara trecuta si peste aproximativ 2 luni de alergat a slabit 10 kg. Sper sa te ajute. :-* dar bazeaza-te foarte mult pe sport :* Succes!
Nu sunt grasa si nici plinuta si nici complexata de felul in care arat doar ca mi se pare ciudat ca greutatea mea oscileaza de la o zi la alta intre 55 si 60 kilograme desi eu chiar daca nu tin regim mananc cam aceleasi alimente( cele preferate de mine)
Oricum multumesc pentru raspuns! :*