Tot fizioterapia si gimnastica medicala sunt cele care te vor ajuta pe termen lung. Si, in timp, te vei mai obisnui cu durerea si o vei ignora cu succes. Si eu am patit ceva asemanator in urma cu cativa ani (vreo 8), pe o trecere de pietoni si inca mai am durerile pe care le descrii tu (junghiuri la schimbarea vremii si, din cand in cand, dureri serioase de cateva zile). Dar m-am obisnuit cu ele, este adevarat ca eu nici nu am facut fizioterapie cum trebuie. Insa daca tu faci corect, la 6 luni timp de vreo 3 ani si faci gimnastica medicala in fiecare zi (asa incat sa iti intaresti muschii gambei si ai coapsei si sa ajuti genunchiul), ai sanse ca durerea resimtita in viitor sa fie mai usor de neglijat
Ultima oara am facut tratamentul la sfarsitul lui august si mai intentionam sa mai fac inca o serie in aceasta perioada pentru ca stiam ca exista situatii in care se poate face si la 3 luni. Mama anul trecut a facut doua serii de fizioterapie in mai putin de o luna si desi nu a patit nimic ea imi interzice sa mai fac inca o serie pe motivul ca mi-ar face rau. Asa ca pana anul viitor trebuie sa gasesc alta metoda de tratament in afara de fizioterapia. Si cand faceam sedintele de fizioterapie nu faceam gimnastica, nu imi era recomandat. Faceam in schimb TENS, diadinamic, ultrasunet, laser si magnetodiaflux.
In Bucuresti ai putea sa te duci si la spital la urgente pentru ca au doctorii foarte buni si foarte documentati un spital denumit este Grigore Alexandrescu este un spital foarte bun cu o aparatura foarte buna sper ca te a ajutat raspunsul meu, iti doresc insanatosire grabnica
User252426 întreabă: