In afara faptului ca dupa operatie vei purta ochelari de soare 2 saptamani non-stop nu ar trebui sa ti faci griji de altele. toti prieteni care au avut astfel de interventii sunt multumiti.
Medici spun ca e 100%, oricum o sansa de 1% tot cred ca exista si prin asta nu ma refer la orbire ma refer ca peste 2-3 ani poti sa porti ochelari din nou mai ales ca operatia propriu zis dureaza doar 20 de secunde restul sunt pregatiri pentru operatie din cate am citit lasarul taie in 2-3 secunde la un ochi etc. gasesti mai multe informati daca cauti pe google persoane care s-au operat
Din ce am inteles nu este periculos. Dar nu te duce nici la cel mai ieftin.
Daca ai peste 22 de ani nu prea sunt riscuri acum depinde ce iti spun medicii. Cuvantul lor e sfant
Nu este neaparat riscanta dar daca ai probleme mari la ochi posibil sa tot porti ochelari dar asta daca ai dioptri mai mari de 3 dar daca nu ai poti face linistitita.
De exemplu, daca te ajuta, o prietena de a mea poarta ochelari din clasa I si cand face 18 ani trebuie neaparat sa faca operatie cu laser. Atunci cand faci o operatie cu laser (mi-a explicat mama- este asistenta medicala) inseamna ca ai probleme mari cu vederea. Prietena mea, cand isi da jos ochelarii, nu vede, vede in ceata. Deci acum intelegi? Funda?