| jon22 a întrebat:

As vrea sa iau si eu niste capsule Aloe Vera am citit ca au si un efect laxativ ma gandesc sa nu imi afecteze stomacul sau sa am alte neplaceri voi ce credeti

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| onasis1961 a răspuns:

Draga jon22, Aloe Vera nu-ti va afecta stomacul in niciun caz.Sant tratamente pe baza de aloe pentru ulcer si gastrita.Garantez ca face bine stomacului! Primavara cu Iubire!

2 răspunsuri:
| Iubiţica95 a răspuns:

Pai nimeni de pe-aici nu se pricepe mai bine decit medicul.Asa ca cel mai bine e sa-ti faci programare la doctor si sa mergi sa te sfatui happy

| tiriboxi a răspuns:

Buna pentru problema ta cred ca a venit timpul sa o rezolvam in cel mai simplu mod, adica posibilitatea de a consuma Aloe Vera de cea mai buna calitate de la liderul mondial pentru mai multe detalii contact; tiriboxi@gmail.com