Cine ti-a spus ca e la moda si-a batut jo de tn.In primul rand este foarte jenant sail porti daca ai dintii drepti, si toata lumea va rade de tine mai bine nu iti pune, vei arata ridicol.
Personal nu am mai auzit chestia asta.Arata foarte urat, schimba aspectul fetei.Multi oameni care poarta nu il suporta, eu zic sa profiti de faptul ca nu ai nicio problema.
Esti cu capu fetita... Cum draq e la moda aparatul dentar? Ce inseamna pentru tine a fi la moda? Sa ai si tu ce are tot tampitu de langa tine? C'mon sa fim seriosi... Mai e la moda cercelul in talpa iti pui si tu? La ce sa iti distrugi o dantura normala? Ca sa fii la moda nu? Doamne fereste. Stay in school
S-a gasit o prosta sa zica ca e la moda sa il porti ca sa nu se mai faca misto de ea si acum v-ati gasit toate sa vreti un aparat dentar urat si scump de care nu aveti nevoie doar pentru ca e la moda. Incercati ceva ca sa aveti tot timpul botul ca de rata, ca doar e la moda si incercati machiaje gen Gaga sau Minaj, va garantez ca veti agata multi baieti asa.
In clasa mea sunt colegi care au aparat dentar si au zis ca nu le place sa-l aiba dar au nevoie. Nu stiu de unde ai auzit ca e la moda sa ai aparat dentar dar nu e deloc asa, aparatul dentar arata rau si mai bine te bucuri ca nu ai nici o problema si ca nu trebuie sa porti asa ceva.
Am văzut şi eu persoane care şi-au pus aparat doar fiindcă li se părea o chestie estetică, dar... puţini sunt de aceeaşi părere. Nu merită să îţi pui aparat dentar doar pentru pietricelele alea de pe el, fiindcă te jenează şi îţi forţează dinţii. Nu îţi face rău, dar tot îţi provoacă un anumit discomfort.
Eu nu îţi recomand să îţi pui
Nu trebuie sa iti schimbi personalitatea sau infatisarea, doar pentru ca este la moda.Fii tu insati! Chiar daca acum lumea rade de tine, sa presupunem, nu ii baga in seama, traieste-ti viata, fiind naturala!
alexutzu1997 întreabă: