| chiftelutacrocanta a întrebat:

As vrea sa imi raspunda un doctor,am o ata cusuta in piele de doctori de o luna sau chiar de doua luni si am uitat sa merg sa mi-o scoata, o sa mor naibii sau o sa mi se taie mana jos? Mai poate sa imi scoata ata acum ca am intarziat sa merg sa mi-o scoata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Ai pus intrebarea asta de vreo 10 ori si la vreo 5 ai raspunsuri mai mult decat bune. Ce vrei sa auzi mai exact?

Nu o sa-ti taie nimic. Daca o mai lasi mult o se se infecteze pana la urma si o sa ai nevoie de tratament serios. Fuga la medic sa ti-o scoata pana nu da complicatii.

| Skippy223 a răspuns:

Cum poți sa uiți?
Du-te cât de repede pentru ca se poate infecta. Poate sa o scoată dar nu mai pierde timpul și du-te. Cu cât stai mai mult, cu atât cicatricea e mai mare happy