| HKloveNY a întrebat:

As vrea sa incep sa alerg, sa fac exercitii si sa mananc regulat si sanatos. Imi puteti oferi vr-un program? Gen ce sa mananc de dimineata cand, si cand sa am exerctiile, inainte sau dupa mese...etc.?

Dau FUNDA!
Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Faci miscare de minim 3 ori pe saptamana (preferabil cardio adica jogging, inot, mers cu rolele, sarit coarda), mananci putin si des si sanatos (adica multe legume, fructe, carne de pui, peste sau vita, fructe de mare, oua fierte, cartofi copti, cereale integrale, paste integrale, supe, ciorbe, lactate slabe, fara patiserie, prajeli, grasimi, paine, fast food, prajeli, grasimi) si bei minim 2 litri de apa pe zi.
Programul ti-l faci tu in functie de ce activitai ai peste zi, poate ai faculta dupa masa, sau ai scoala dimineata, nu stim detaliile astea asa ca nu iti putem spune exact ce si cum, Ideea e sa ai 3 mese pe zi plus 2 gustari si ultima masa cu 4 ore inainte de culcare. Exercitiile le faci ori dimineata ori seara, cum ti mai comod.

| MariusSB a răspuns:

Incearca dieta Dukan.E super buna.M-a ajutat sa ma mentin in forma toata vara si am si slabit! Intra pe site ul oficial..ai acolo programul si sute de retete delicioase...

| AUGUST1N a răspuns:

S`ar putea sa te ajut eu...Deci sa zicem ca te treziesti la ora 7:30 Faci eu stiu... Exerciti prin casa timp de 30 de min manaci si dupa sa alergi vreo 7km eu asa alerghappy si ma simt foarte dar sa nu mananci Ceva de la FastFood foarte mult si mai treci pe la sala din cand in candwinking

| dumy132 a răspuns:

Cel mai recomandat e sa faci exercitii dimineata ca este corpul odihnit, insa si seara e ok. Daca faci dimineata mananci dupa, daca faci seara nu mai mananci In ceea ce priveste alimentatia slabesti destul de mult insa intr-o perioada mai lunga daca renunti la sucuri. Poti manca aproape orice (NU Fast Food si cat mai putina paine) intre orele 12-7 sau intr-un interval de 6-7 ore cum iti permite programul.