| nimeni_5555 a întrebat:

As vrea sa incep sa beau ceai verde dimineata inainte de masa.Nu ca sa slabesc sau altceva ci pentru ca curata organismu. Dar parinti au spus ca nu-i bun pentru ca slabesti dupa el si ca are proprietati laxative puternice, e adevarat? Eu le-am spus ca slabesti daca esti o persoana supraponderala cu greutate peste medie dar eu care is doar fibra si tendon cum s-ar spune as putea sa mai slabesc? Ce indicati imi dati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu e bine sa-l bei inainte de masa, fiindca e iritant pentru mucoasa gastrica. Ceaiul verde e foarte sanatos, dar consumat cu moderatie si cap, adica o cana pe zi dupa masa.

4 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

O prietena a baut cei in cantitati mari si a facut ulcer, cum a zis si alina daca bei o ceasca nu se intampla nimic, dar daca te obsedezi cu asta poti suferi consecintele.

| moodyblues a răspuns:

Uita-te la ibric dupa ce ai fiert ceaiul. ce vezi? s-a inegrit.nu-i asa?
spala/uda o camasa alba cu ceai. ce vezi? s-a patat.Nu-i asa?
asa actioneaza si ceaiul asupra stomacului tau.in al 2-lea rand sunt ceaiuri ce pot fura din calciu(cozi de cireasa, coada soricelului etc)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca cantitatea este acceptabila adica o singura cescuta nu se intampla nimic, are calitati laxative baut in cantitati mari, sper ca vei si manca dupa el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Pentru documentare: http://ro.wikipedia.org/wiki/Ceai_verde
Personal, nu are niciun efect asupra organismului meu, eu nu-l venerez absolut deloc.
Sănătate.
Pa, pa.