1.Ai 1. 55 la 19 ani? eu am 1, 62 la 14 ani . Pai poate iti este cald daca faci mult sport si te incalzesti. Dar eu nu stiu daca u faci sport sau nu. Poate ai febra sau nu stiu ce ai putea sa ai. Ar trebui sa mergi la doctor si incearca sa bei cat mai multe lichide (de preferabil 2l pe zi de apa cu lamaie de la frigider, ca poate nu ai destula apa in organism)
2.Adica ai foarte multa energie. Iti tot vine sa te misti si sa sari intruna ca nu obosesti niciodata Asta poate fi un motiv al faptului ca iti este cald
1.Nu stiu asa iti este corpul ceva de genu`!
2.Ai multa energie, nu poti sta locului! Toate le faci in graba energie etc
Fundita?
19 ani şi 1. 55?
1. probabil transpiri mai mult, sau organismului tău îi place mai mult într-un mediu mai răcoros, la mine este exact invers
2
2. Adică ai energie adică te mişti mult, eşti activă, nu eşti apatică .
Aici iti calculezi IMC-ul http://www.doctor.info.ro/calculator_imc.html, nu esti grasa, ai o greutate normala.
ENERGÉTIC, -Ă I. adj. referitor la energie, care produce energie. o sistem ~ = ansamblu de instalații pentru producerea, transmiterea și distribuția energiei electromagnetice pe un anumit teritoriu. II. s. f. 1. ramură a științelor tehnice, despre descoperirea și exploatarea surselor de energie, posibilitățile de utilizare a acesteia, precum și construirea și exploatarea sistemelor energetice. 2. informație în serviciul economiei de energie. (< fr. énergétique)
cred ca era energica
ENÉRGIC adj. 1. dinamic. (Un om ~.) 2. bătăios, dinamic, impetuos, puternic, tare, vajnic, viguros. (Un temperament ~.) 3. impetuos, viguros, viril. (Manifestare ~.) 4. v. drastic.
ENÉRGI//C1 ~că (~ci, ~ce) 1) (despre persoane și despre manifestările lor) Care vădește energie; plin de energie. Om ~. 2) (despre medicamente) Care acționează imediat și eficient; cu efect imediat și eficient. /
1. Ai circulatia sangelui foarte buna, tocmai, cand esti gras iti e frig, ca sangele circula mai greu, asta la majoritatea persoanelor.
2. Adica ai foarte multa energie, te misti foarte mult, nu stai pe loc prea mult timp.
Energetica inseamna ca esti energica.Privitor la producerea și la folosirea diferitelor forme de energie.Si ai cam putini metri pentru 19 ani.Adica...eu am 13 si am 1'50. Iar tu ai 19 ani...pai la caldura nu te pot ajuta
Esti cam scunda...eu am 13 ani si un 1, 58
1.asa este organismul tau
2. O persoana energica= o per soana care are multa energie
1- Esti nascuta intr-o luna de iarna sau cand ai fost nascuta nu ai fost "cocolosita"
2- Corpul sa functioneze la o frecventa vibratorie mai mare (Persoanele cu vibratie mai inalta dau dovada si de un nuvel de constientizare mai ridicat, si isi pun multe intrebari)
3- Circulatie a sangelui foarte buna plus batai ale inimii mai rapide (cred ca hipertensiune se numeste si nu e o boala daca esti asa din nastere)