| AnneM123 a întrebat:

As vrea sa ma duc la psihiatru, cum pot proceda? Costa mult? Auzisem ca daca merg la medicul de familie ma trimite el? Sau cum se procedeaza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Ela05 a răspuns:

Nu știu exact cum stau lucrurile în țară dar dacă nu mă înșel psicologul este cine te trimite la psihiatru.

| alina2k18 a răspuns:

Te duci la orice spital care are si sectie de psIhiatrie si intrebi care e medicul de face consultatii sau e de gardawinking
Nu te costa nimic la stat si in general la psIhiatrie nu iti trebuie trimitere si medicii sunt dragutiwinking
Eu ma duc de luni de zile fara trimitere, nici prima oara nu am avut trimitere big grin

| Floarepestrita123 a răspuns:

Bună, ai putea să te duci la clinica Health Clinic, este în sectorul 6 și are și psiatrie, acolo sunt echipe de specialiști extrem de buni(îți spun din propria experiență), trebuie doar să ai o trimitere după te duci să îți faci o programare (poti face programare telefonica).

| Eduard619 a răspuns:

Cred ca e mai bine sa consulti un psiholog mai apoi el va decide daca esti sau nu de vazut un psihiatru.

| AvalohAlyn a răspuns:

Da,te duci la medicul de familie si iti da trimitere la dr.psihiatru si e gratis daca esti asigurat medical.

| AFR81 a răspuns:

Daca doctorul de familie considera ca se impune, iti va da trimitere pentru psihiatrie. Astfel, nu va trebui sa platesti consultatia.

| Donsavas a răspuns:

Consultația e gratuită dacă esti asigurată si ai trimitere de la medicul tau.
Tratamentul va fi redus sau chiar compensat la farmacie cand il vei cumpara. Reducerea o face psihiatrul sau/si farmacia. În caz in care medicatia este costisitoare, psihiatrul iti poate da direct el pastilele.