| nykyta a întrebat:

As vrea sa ma ingras si nu stiu ce sa mai fac medicul de familie mi-a spus ca nu am sa pot sa ma ingras pentru ca spune el :GENETICA E DE VINA iar eu chiar vreau sa ma ingras cu macar vreo 10 kg.plzzzzzzzzzzz. multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| 95Cosmin a răspuns:

Poate daca depui efort mai putin si mananci mai mult si sa mananaci mai ales seara.Eu asta incerc sa evit ca sa ma ingras. Sper sa te ajute, mult succes
PS Mananca si multa ciocolata big grin de asta am uitat

| alexgabyy29 a răspuns:

Daca intr-adevar vrei sa te ingrasi uite ce iti recomand sa faci:Mananca in fiecare seara cartofi prajiti si incearca sa faci cat mai putin efort, sa nu faci efort e foarte usor mai ales acum ca vine iarna si nu ce efort sa faci afara...de asemenea poti consuma ziua mancare de fast food+dulciuri. Daca chiar vrei sa te ingrasi incearca sa faci cum ti-am scris mai sus, dar ai grija si cu sanatatea.

| nykyta explică (pentru alexgabyy29):

Nici o sansa...am incercat deja...si nu functioneaza.
mersi oricum

| LolLzz a răspuns:

Eu in primul rand nu inteleg dc vrei sa te ingrasi 10 kgstraight face dar oricum mananca chesti ca si cartofi prajiti seara, dulciuri, coca-cola dupa ce mananci pentru ca transforma mancarea in grasime si te ingrasi rapid

| nykyta explică (pentru LolLzz):

Hhhhmmmm...nici o sansa...am incercat deja
mersi oricum