| Girly97 a întrebat:

As vrea sa ma lamureasca cineva cu un lucru: de ce foarte multi oameni din jur (familie, pacienti, asistente) spun ca fizioterapia te "rascoleste"? In primul rand eu ma duc la sedinte de electroterapie de la varsta de 17 ani si NICIODATA nu am patit ceva in timpul sedintelor sau dupa. In al doilea rand NU imi place cand oamenii baga frica in mine cand ar trebui in mod normal sa ma incurajeze. Care este treaba?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Daca nu te deranjeaza deloc acum, e putin probabil sa te deranjeze si mai tarziu! Fizioterapia ti a fost indicata, deci ai nevoie de ea. Lasa parerile astea pe seama specialistilor, cred ca stiu mai bine.

| xerxes1 a răspuns:

Chiar si un simplu masaj poate debloca emotii vechi de cativa ani.
Iti vin in minte intamplari si retraiesti emotiile cu aceeasi intensitate.Tu crezi ca le-ai uitat, ca s-au dus, dar ele de fapt raman in corp.Si pot creea diferite probleme.

| ziftode a răspuns:

Eu nu am auzit de asta, dar
cred sincer ca se aplica numai celor care fac pentru prima oara, cum a spus foarte bine xerxes1, in momentul in care eesti scos din zona de confort cu un lucru foarte placut, poti sa ai o schimbare de gandire serioasa, si ca sa dau si eu exemplu e cand ai stat cu piciorul in ghips si nu l-ai miscat deloc, cand faci fizioterapie pentru prima oara dupa aia o sa te doara, chiar destul de rau, insa durerea respectiva e ceva pe care nu il respingi pentru ca in acelasi timp simti ca asta te vindeca, te ajuta sa iti folosesti piciorul din nou (si nu iti spun ce "placere" e sa mergi in carje cateva luni si cat de mult iti pare bine cand simti ca o sa scapi de chinul asta)

| ALGator a răspuns:

Face parte din cultura românească ca unii să se plângă din orice. Răspunsul ți l-ai dat singur: vezi-ți de treabă și nu apleca urechea la copilării.