Pur si simplu iti trebuie ambitie spui gata din acest moment nu mai fumez si punct cel mai important e sa nu te mai gandesti la ele poti lua bomboane, guma de mestecat seminte in primul rand sa te gandesti ca fiecare fum tras din tigara face rau iti aduce boala sa le vezi ca pe un dusmansucces trebuie sa intelegi ca tigarile sunt boalaaaaaaaaaaaaa
Cred ca o vointa puternica si un motiv la fel de puternic sunt cele mai bune si cele mai roditoare fara vointa nu faci nimic
Jur ca nu suport chestii de genul,, vreau, dar nu pot'', unde nu este vointa, nimic nu este!
Nu stiu cata eficienta poate avea la tine, dar eu, intr-un moment cand am vrut sa ma las de fumat, am inceput sa citesc cartea "In sfarsit nefumator". Am citit cam o treime si apoi am renuntat pentru ca simteam ca daca o citesc toata aveam sa ma las de fumat si parca nu-mi mai doream asa mult. Dar mi-am promis ca intr-o zi o s-o termin de citit.
Cartea o gasesti pe net sau daca vrei da-mi un PM si ti-o trimit.
Trebuie sa fii convins ca vrei asta cu adevarat si te vei lasa deodata fara sa mai vrei tu sa vezi tigara in fata ta, altfel micsorand nr tigarilor te vei pacali singur deoarece creierul tau iti va cere iar mai multe tigari pentru a se simti bine.totul depinde de tine, trebuie sa urasti tigarile tare ca sa te poti lasa altfel vei cadea in melancolie dupa vremea cand fumai sau in pofte.Fii tare si ambitios, bafta
anonim_4396 întreabă: