| ana2o1o a întrebat:

As vrea sa mai dau jos cateva kg in jur de 4-5 thinking Si nu vreau sa tin diete sau sa ma abtin de la mancare pentru ca nu mi se pare o alternativa buna sa te infometezi.La sala nu am timp sa merg asa ca m-am gandit la exercitii pentru abdomen.Am vazut mai multe persoane care au slabit cu abdomene. dar faceau in jur de 100 pe zi ceea ce mie mi se pare fff mult laughing. Voi ce ziceti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Abdomenele sunt eficiente doar in cazul in care vrei sa slabesti in aceasta zona.Nu e nevoie de 100/zi, ci doar de 50(poate chiar ceva mai mult, daca consideri ca ar fi cazul)si nu facute zilnic, ci o data la doua zile(pentru a evita febra musculara si intinderile musculare). In schimb, e bine sa incepi cu 20-30 si sa avansezi pe parcurs la numarul propus.Pentru rezultate foarte bune, combina-le cu acest exercitiu abdominal: http://www.youtube.com/watch?v=mluijhFQbm4&feature=related (pentru partea inferioara a abdomenului, abdomenele fiind bune pentru partea superioara)incepe cu 50(sunt foarte usoare)si avanseaza pe parcurs la 100. Fa-le tot o data la 2 zile.In cazul in care vrei sa slabesti si in rest, nu numai in zona abdomenului, e nevoie de putina miscare(in jur de 20 de minute de alergare cu viteze madie/zi)si putina atentie la alimentatie; elimina pe cat posibil din aceasta produsele fast-food, mezelurile si alte preparate, dulciurile, chips-urile, sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci, alune sau fistic.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte si dupa masa, in special, aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Astfel vei slabi frumos, treptat si sanatos.Succes.

1 răspuns:
| anamaria22 a răspuns:

Pai...nu trebuie sa te infometezi sau sa faci 100 exercitii pe zi! trebuie sa nu mananci multe dunciuri! sa te plimbi sa faci treaba prin casa dar nu ca un melc! sa faci treaba mai repede! sa te misti mai repede! sa mergi pe zos, cu bicicleta, cu rolele acum iarna sa patinezi si altele! sa nu bei mult suc cu acid! sa mananci segulat! mic dejoc, pranz,, cina.sa nu manansi in exces.adica sa nu mananci pana nu mai poti.mananci pana te saturi.