| Mimi4321 a întrebat:

As vrea sa mai pun câteva kilograme, dar in asa fel incat sa nu fie dintr-o data, mai ales că am probleme cu vergetutile.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Varsta,inaltime,sex?

| Mimi4321 explică (pentru RAY):

Am 17 ani, 1.60, nu vreau sa pun mult...cam 5 kg

| RAY a răspuns (pentru Mimi4321):

Cate kg ai in prezent

| Mimi4321 explică (pentru RAY):

Cam 45

| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai vergeturi, inseamna ca ai foarte multa grasime, ca de aceea se rupe pielea si se fac vergeturi, pe o piele plina de celulita.

| jocker007 a răspuns:

Alti în special eu vor să dea jos alții vor să pună laughing. Dacă vrei sa te îngrași din propria experienta mănânci frate nu gluma. I ntr un an jumate am pus 20 de kg.Baga dulciuri, dimineața mănânci cat Poti la prânz 2 3 porții de supa + felul 2 pilaf, Pireu cu carne tot 2 3 portii etc,. Seara bagi tot ceva consistent si te îngrași îți zic eu aici depinde si de stomac eu de ex de la 69 am ajuns la 90 într un an jumate bine așa datorită ca mi-a plăcut mâncare și m-am lăsat și de sport.

| Începătorul988 a răspuns (pentru jocker007):

Am pus undeva la 5kg intr-o saptamana, cat timp am fost internat in spital. Dar si mancam. Peste 1kg de cartifi prajiti, dulciuri multe, carne multa/zi.

| mr009 a răspuns:

Mănâncă echilibrat, mai ușor cu stresul.