| nobody_7406 a întrebat:

As vrea sa merg la salahappy am 1.70 si vreo 52kg si 17 ani[nu stiu daca conteaza sau nu varstabig grin]. Stiu, sunt slabuta. Voi slabi mai mult daca merg la sala? Ce sfat imi dati? sa merg sau nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| tyana a răspuns:

E foarte bine ca mergi la sala, nu, nu o sa slabesti din contra ti se va mari masa musculara si ai putea chiar sa mai castigi si cateva kg intr-un mod sanatos.Grija mare si la alimentatie, mananca multe proteine si fructe si hidrateaza-te suficient.In scurt timp o sa ai un corp de invidiat!happy

soothe
| soothe a răspuns:

La sala te echilibrezi; cei slabi se ingrasa si cei grasi slabesc daca totul e facut cum trebuie

| deeeeeebora a răspuns:

Eu merg la sala(am 16 ani) si ma simt foarte bine.am slabit, dar nu mult. ce pot sa spuin ii ca am picioarele mai frumoase, abdomen mai suplu si sunt mai vesela big grin

| Mina a răspuns:

Da! Mergi, e foarte bine sa mergi. Te vei ingrasa chiar. Cand te intorci de la sala, "goleste frigiderul"! Te vei ingrasa foarte frumos, uniform si numai cu muschi! Bafta!

| Ea12345 a răspuns:

Sala nu slabeste foarte mult, te ajuta sa te mentii in firma si sa ai o conditie fizica buna. E bine sa o faci, ca mai tarziu sa nu ai probleme cu greutatea sau cu sanatatea...happy

| m5789932 a răspuns:

Sportul intotdeauna ajuta!winking

| Just kidding a răspuns:

Du-te. Am intalnit cazuri in care multe persoane s-au ingrasat cu ajutorul salii :* Si eu voi incerca, prin vara

| kleo_5324 a răspuns:

Ar fii o idee buna pentru o fata de 17 ani...parerea mea