| Zana_2054 a întrebat:

As vrea sa merg la stomatolog si mi-e foarte frica! As vrea sa stiu daca doare? Nu am fost niciodata si din acest motiv simt aceasta frica!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Ciudat, mie imi era frica din cauza ca am fost. Depinde mult de prima data cand mergi, si din ce cauza ajungi sa mergi atunci. Daca iti este o masea cariata, cu cat amani mai mult cu atat este mai probabil ca ceva neplacut sa se intample.
Tu insa nu prea ai de ce sa te temi, daca nu ai fost niciodata pana acum inseamna ca ai niste dinti buni.

| OanaG a răspuns:

Asa ziceam si eu saptaman trecuta mi-e frica, imi tremurau piciooarele cand m-am asezat pe scaun, dar dupa m-am relaxat si totul a fost bine, la urma urmei cand te duci la stomato nu te duci la moarte!

| Ana-Maria94 a răspuns:

Depinde ce ai de facut. dar daca doare o sa-ti faca anestezie, sa stii ca nu doare deloc anstezia si nu-ti fa griji no sa fie atat de rau si mie mi-a fost frica la inceput, iar acum ma duc cu drag.succes

| mon@29 a răspuns:

Nu doare chiar deloc. o sa iti faca anestezie.sau daca esti pentru prima data la dentist o saty explice ce o sa faca ca sa te linistesti.

| Simona a răspuns:

Nu iti fie frica, pentru ca nu ai de ce...medicul stomarolog va fi foarte atent ca doar nu e prima data
dar ce problema ai mai exact?
te pup

| andr33a_5009 a răspuns:

Doare foarte putin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te anesteziaza nu te va durea.Sa ai sanatate!

| fitzebibi a răspuns:

Pai depinde de ce vrei sa te duci, daca ai probleme cu maselele o sa te doara putin, dar daca te duci doar ca sa iti mai verifici dintii e in regula nu te doare deloc

| Zana_2054 explică:

Vreau sa merg la stomatolog deoarece ma doare o masea foarte tare si as vrea sa mi-o plombeze! Maseaua este cariata si din aceasta cauza ma doare!