Nu ai de ce sa ai probleme cu vederea atata timp cat nu cumperi chinezarii
Nu o sa ai probleme daca folosesti instructiunile corect dar sa stii ca dupa un anumit timp o sa iti afecteze vederea; asa am auzit de la o colega ca o usturo oschi daca nu isi pune lichid din ala; deci poartale dar nu le purta constant
Salut
Eu am avut lentile si nu iti va afecta vedere atata timp cat nu le vei purta timp indelungat.
Iti recoman sa le porti doar la ocazii sau maim o 2-3 ore pe zi si sa fi foarte atent cu ele ca da se zgarie si le porti ai putea avea probleme cu vederea. Succes cu ele!
Cel mai bine este sa alegi lentile tranparente, deoarece, cele colorate se distrug mult mai repede, si te si afecteaza mai mult. Daca vrei sa-ti iei lentile de contact, ar trebui sa ai o problema destul de mare la ochi, adica dioptrimile tale sa fie foarte mari. Cred ca daca vrei sa iei lentile, ai deja ochelari, nu-i asa? Si nu trebuiesc purtate foarte mult, si tot vei mai purta ochelari. Sa stii ca este destul de complicat sa le folosesti, o sa te speli pe maine de 15 ori, o sa-ti pui gel in ochi, si trebuie sa le tii intr-un lichid special, daca nu, iti vei distruge ochii. Sper ca te-am ajutat
Nu port ochelari, si nu-mi iau lentile pentru vedere, si pur si simplu pentru culoarea ochiilor, deci o sa am probleme?
Da, lentilele sunt doar pentru probleme oculare, nu poti sa-ti iei doar pentru schimbarea culorii ochiului. Altfel iti va afecta rau privirea. Sper ca te-am ajutat, si imi pare rau.
gaby0512 întreabă: