| Cristina2714 a întrebat:

As vrea sa-mi maresc sanii, insa mi-e destul de teama si nu stiu la ce medic sa apelez. Am auzit ca e un medic grec foarte bun care opereaza la Medicover in Bucuresti - dr. Vangelis Vasalos si care are rabdare cu pacientii, plus e foarte experimentat, iar operatia m-ar costa vreo 3000 de euro. Voi ce stiti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Draga mea, de ce nu investesti acea suma in altceva? ai vazut cate probleme cauzeaza implantul cu silicon? multumeste-te cu ceea ti-a dat natura si ca esti sanatoasa.
Totusi sunt banutii tai si faci ce vrei cu ei, ar fi bine sa te documentezi foarte bine si sa cauti un medic care sa isi faca cu adevarat meseria si nu doar sa iti ia banii si pa.
Cerceteaza si amicele tale, si fa in asa fel incat sa aduni informatii benefice
O seara bunahappy

| express11 a răspuns:

Cumperi silicon la tub, pistolet, si ti-i faci singura! ca daca doctorul nu are rabdare nu pune silicoane!

| Fatamuntilor a răspuns:

Cristina,eu zic sa te gandesti bine la ce te asteapta!
Asemenea operatii nu sunt casi cum te-ai fi taiat la deget.
Informeza-te la tot ce inseamna marirea de sani, avantaje si dezavante.
Ai tot timpul din lume, ai timp sa te si te razgadesti!
Sfatuete-te cu mama ta, cu prietenile apropiate, nu cu strainii de pe net, e prea delicat!

| ashlee a răspuns:

Gandeste-te foarte bine inainte de a face un pas in acest sens.

Uite, asa arata operatia respectiva:

video1
https://www.youtube.com/watch?v=k6UwKP4ZDnw

video 2
https://www.youtube.com/watch?v=VCWfPK0R0fM

Personal, consider ca sanii naturali, inclusiv cei mici, sunt mult mai frumosi decat cei cu silicon.;-)