Cauzele pot fi mai multe :
http://www.csid.ro/sex/de-ce-nu-au-femeile-chef-de-sex-3291979/
remediu naturist : http://www.terapii-naturiste.ro/remediu-naturist/libidou-scazut.htm
Nu l-am incercat dar am l-am gasit pe net si am zis sa iti arat si tie
Si mai stiu ca anticonceptionalele scad libidoul.
Din cauza lipsei culturii sexuale.
Studiaza tehnicile impreuna cu partenerul tau: invatati modul de excitare a zonelor erogene si folositi mai multe pozitii!
Sunt doua carti indiene clasice in materie: Kama Sutra si Ananga Ranga.
Daca incercati pe rand invataturile milenar-valabile din ele, sigur se va imbunatati situatia!
Sexul nu trebuie considerat ca fiind un lucru obligatoriu.Impreuna cu partenerul tau jucati-va si descoperiti-va zonele erogene, incercati noi pozitii, schimbati locul, in loc de dormitor jucati-va in baie sau pe hol sau in bucatarie pe gresie oriunde...sau uitati-va la filmul kamasutra sa nu mai pierzi timpul cu cititul. Iubiti-va mult si altfel
In afara de noi pozitii si redescoperire a punctelor erogene, ti-as sugera sa umbli si la alimentatie, ceva sport de dimineata, sa iti acorzi ceva timp pentru tine periodic: un epilat total la salon, acasa o baie calduta, ceva creme parfumate pentru o piele catifelata, si o aparitie excentrica in fata partenerului ( schimba tiparul de lengerie sexy, incearca ceva nou - niste manusi mulate pana peste cot? ). Si inca ceva - lucreaza la psihic - incita-te singura nu te baza doar pe partener. S-ar putea sa sune ciudat daca esti o persoana pudica, dar eu cred ca functioneaza.
In afara de noi pozitii si redescoperire a punctelor erogene, ti-as sugera sa umbli si la alimentatie, ceva sport de dimineata, sa iti acorzi ceva timp pentru tine periodic: un epilat total la salon, acasa o baie calduta, ceva creme parfumate pentru o piele catifelata, si o aparitie excentrica in fata partenerului ( schimba tiparul de lengerie sexy, incearca ceva nou - niste manusi mulate pana peste cot? ). Si inca ceva - lucreaza la psihic - incita-te singura nu te baza doar pe partener. S-ar putea sa sune ciudat daca esti o persoana pudica, dar eu cred ca functioneaza.
Pofta trebuie STIMULATA, vorbeste cu partenerul despre ce te framanta -pentru un vals este nevoie de doi-explica-i ce iti place, unde si cum. ai nevoie de mai multa rabdare si pasiune din partea partenerului, descoperiti impreuna "jocuri noi," care sa va stimuleze imaginatia, creierul si sexul sunt intr-o stransa legatura si trebuie sa te eliberezi de stres, starile depresive sau probleme fizice deasemeni te pot influenta negativ, daca este totusi o problema pe care nu o puteti rezolva impreuna vorbiti cu un sexolog sau un psiholog
anonim_4396 întreabă: