| fourteenapril94 a întrebat:

As vrea sa-mi spuneti din experienta voastra despre samponul Pantene. Pe ce canal dau da reclama cu Pantene, m-ar bate gandul sa-l iau si eu dar am o oarecare ezitare, ce spune-ti?

FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| BiancaGeorgiana a răspuns:

Nu stiu pe ce canal se da reclama dar eu folosesc de mult timp Pantene si sunt foarte multumita de el. Eu spun sa iti iei dar alege unul potrivit pentru tipul parului tau. Sunt foarte multe feluri de sampon Pantene.

| sandraraluca23 a răspuns (pentru BiancaGeorgiana):

Depinde de parul tau eu l-am luat si mi-a facut foarte multa matreata si am dat si bani pe el e scump dar infine depinde de parul tau.

| BiancaGeorgiana a răspuns (pentru sandraraluca23):

Da, asa estehappy

| Alysuca a răspuns:

Eu tot folosesc pantene si e ok poti sa-l iei ti-l recomand

| txurruka a răspuns:

Pantene este destul de vechi pe piata noastra. Dar personal, am renuntat la cele comercializate in supermarketuri, le prefer pe cele naturiste. http://www.plantunivers.ro/index.php?route=product/category&path=3_34

| sandraraluca23 a răspuns:

Eu zic sa nu-l cumperi fiindca mie mi-a facut multa matreata si de atunci nu il mai prea cumpar.Depinde de parul tau.

| sandraraluca23 a răspuns:

Eu zic sa nu-l iei fiindca mie mi facut, multa matreata, e si scump dai bani pe degeama.Dar depinde de parul tau