Depinde ce inaltime ai! Mai depinde si de varsta, dar cred ca esti destul de tanara, adolescenta.Sa slabesti 5kg intr-o luna este prea mult si nici sanatos nu este! O sa scazi din masa musculara si asta nu este bine.Eu nu sunt adepta "ceaiurilor tip medicament"(silhouette help). Daca ti-as spune, ca cine produce acest preparat, are 60 ani aproximativ 1, 68m si cred ca are 80-100kg,ce mai spui? La fel si copii ei, care au in jur de 35 ani! Eu beau infuzii de ceai verde, sunatoare, fructe padure.La paine, iar nu e bine sa renunti definitiv; mai bine mananca putina paine intermediara cu cereale sau cereale neindulcite cu lapte, iaurt degresat. Daca nu mananci sanatos, iti privezi organismul de vitamine si minerale, care ajuta corpul sa arda grasimile.Supe de legume pasate sau ciorbe de legume, poate acrite cu bors din tarate nefiert(are gama de vit B), gratar pui fara pielita sau fiert alaturi de salate din legume acrite cu putina zeama lamaie, peste gratar sau fiert...
Ce exercițiu faci? Este pe youtube cumva?
Și da, există șanse să slăbești cu ceea ce ai scris acolo!
Prostii! Am avut 63-64 si acum am 55-56 ..so? Normal ca spui ca e greu sa dai jos Eu cred ca 5 e cam mult pentru o luna si ti-as recomanda 3-4 dar daca vrei tu 5, 5 sa fie dar nu o sa iti fie usor. Ce sfaturi vrei? Eu as vrea ca tu sa imi spui ce exercitii faci de arzi 1000 de calorii. MARE grija sa nu te infometezi ok? Eu tin la corpul meu si nu as baga in el tot felul de prostii ca pastile sau ceaiuri cand poti sa slabesti frumos si natural (si astfel nu le mai pui inapoi) si fara dar ma rog, corpul tau. Ai grija cu mancatul seara: eu mananc la 7, 7.30 dar ceva usor ca o salata de exemplu. Poate vei spune ca e tarziu dar eu mai sunt pe afara, fac exercitii si nu se poate altfel. Impune-ti un numar de caorii si respecta-l. Cand simti ca vrei sa trisezi, tine apa langa tine Si nu fa prostia gen: acum am macat prea mult lasa ca urmatoarea masa o sar, pentru ca nu o sa poti. Corpul iti cere deci trebuie si ii vei da. In rest, bafta! :*
A slabi nu inseamna sa te infometezi! Mananca regulat si sanatos. Miscare (alergat, abdomene...) o sa te ajute foarte mult. Alergi dimineata si seara, nu mananci dupa ora 6 daca iti este foame tare, poti manca un mar pentru ca arde grasimiile
Da, sunt sanse. Ceea ce trebuie sa faci tu este sa faci ce ai facut pana acum, sa mananci dimineata putin, la amiaza tot putin si seara tot putin, si intre ele sa mai mananci cate un fruct, un sandwich... Incerca sa alergi pe banda sau simplu si sa te dai pe bicicleta ( fixa si normala ) Iti urez succes!