| Diana_7451 a întrebat:

As vrea sa slabesc inainte de data de 24 iulie! (atunci e ziua mea) Nu vreau sa scap de kg. As vrea doar sa scap de cativa de cm. din talie. Ajutati-ma cu o dieta sanatoasa (nu vreau sa lesin pe strada!)
Detalii: Am 165 cm. inaltime si 45 kg.(am 12 ani)
Va rog mult. Raspundeti cat mai repede!
Ofer fundita.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cosmina16 a răspuns:

Www.forum.slabute.ro

aici vei gasi foarte multe informatii
daca ai burtica fa multe abdomene
oricum vei gasi multe informatii pe acel site

5 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Talia este in functie de conformatia fiecaruia. Un kg in minus inseamna si 1 cm mai putin in talie. Tu oricum esti sub greutate, asa ca nu se mai recomanda sa slabesti. Uite totusi niste exescitii pentru talie.Pentru o modelare mai eficienta a taliei, in timpul exercitiilor talia se infasoara cu o centura elastica, lata de 15 cm, fara a strange. Fasia va face un usor automasaj si va provoca o usoara transpiratie a pielii.Sau se mai poate infasura in folie de plastic.
Exercitiul 1:In picioare, cu picioarele departate, spatele si capul drept. Intindeti in sus bratul drept deasupra capului, inclinati corpul spre stanga, bratul stanga intins. Durata: de 5 ori pe fiecare parte.
Exercitiul 2:Aceeasi pozitie, ambele brate deasupra capului. Inclinati corpul spre stanga de 5 ori si spre dreapta de 5 ori.
Exercitiul 3:Aceeasi pozitie, mainile pe solduri, inclinati corpul si faceti o rasucire circulara de 360 grade.
Exercitiul 4:Aceeasi pozitie a corpului, brateke vertical in sus. Faceti o torsiune a corpului spre dreapta. De cinci ori pe fiecare parte.
Exercitiul 5:Culcata pe burta, bratele indoite, palmele sprijinite de sol. Cambrand talia, ridicati corpul si picioarele, apropiind cat se poate capul de picioare. Durata: de 8 ori.
Exercitiul 6:In genunchi, bratele ridicate. Inclinati capul spre spate si coborati progresiv pana cand bratele ating solul. Un exercitiu mai dificil, dar perfect pentru cambrarea taliei. Nu va lasati invinse, insistati, caci se poate!
Exercitiul 7:In genunchi. Inclinati capul pe spate si coborati progresiv, incercand sa faceti un unghi de 45 grade, dupa care reveniti la loc. Durata: de 5 ori.

| Malvina24 a răspuns:

Pai ce poate fi mai sanatos decat miscare in aer licer si mancare sanatoasa(facuta acasa cu legume proaspete, fructe cat mai multe, lapte si cereale la micul dejun si fara produse grase, sare sau zahar in exces sau alte dulciuri! Am mai spus si repetbig grinieta minune nu exista! Nimeni nu vrea sa lesine pe strada insa unii sunt atat de obsedati de ideea de a slabi incat fac orice, chiar si ceva ce le pune in pericol sanatatea, deci tu sa nu faci asta! La varsta ta sa stii ca arati destul de bine, eu nu as mai slabi, dar asa cum ai spus si tu e alegerea ta! Uite un site foarte util mie mi-a placut mult, sper sa te ajute si pe tine, la multi ani cu ocazia aniversarii!

| gagaangel a răspuns:

Buna
esti bine contruita pentru varsta ta
dar daca totusi vrei sa mai dai cativa centimetri poti sa faci abdomene cate de 2 opri pe zi sa reduci painea si dulciurile de preferat sa renunti si mai poti merge cu bicicleta sau alergat prin parca
bafta si la multi ani:X:X:X:X:X:X:X:X::X:Xlove struck

| Diana_7451 explică:

Sunt constienta de faptul ca a mai ramas un timp foarte scurt pana la ziua mea. Dar de asemenea as vrea sa spun ca nu-mi trebuie sa ajung cat un bat! Vreau sa slabesc maximum 8 cm. Multumesc anticipat.
PS: Stiu ca sa ziceti sa sunt prea tinara pentru diete, dar adaug din nou, vreau o dieta sanatoasa!

| CrazyDesign a răspuns:

Incearca cu abdomene, alergat putin in jurul blocului. Iar ca mancare incearca sa renunti la bauturile acidulate, chiar si la apa minerala, nu mai manca grasimi, mananca dimineata o salata, la pranz carne de pui facuta la grill, NU prajita in ulei iar seara ceva usor, tot carne de pui, fiarta sau ceva de genul asta.
Acum depinde si de organismul si constitutia ta. Sper sa te ajute.