anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa slabesc. vreau si eu sa imi spuneti ce exercitii sa fac pentru piept si abdomen. sunt baiat si am cam 1, 62 si o greutate de 54kg.nu vreau sa alerg pentru ca acum este frig si nu imi permit sala. vreau un program, si fara siteuri prostesti, decat bune
DAU FUNDA! repede!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| nicknic a răspuns:

Daca ai bicicleta o modifici pentru in casa dar la 1, 62 si 54 kg ce sa slabesti? doar flotari in diferite feluri chiar si inverse pe marginea patului abdomenele nu prea ajuta

| andre111 a răspuns (pentru nicknic):

Repet, nu am aparate

| nicknic a răspuns (pentru andre111):

Bicicleta de oras

| naturistul a răspuns:

Numai un regim de viata echilibrat poate da satisfactiile dorite.stevensegal83@yahoo.com

| andre111 a răspuns:

Nu am aparate, si nu intru pe siteuri cu bani. natural nu se poate?

| Cosmin86 a răspuns (pentru andre111):

Daca se putea, nu mai dadea nimeni bani pe aparate sau abonamente la sali.

Si vezi ca in sportul asta mancarea bogata in prioteine e foarte importanta, si e vreo 7-8 ori mai scumpa decat un abonament la sala.

| patriciatomina a răspuns:

Iti recomand Insanity e si pentru fete si pentru baieti.E chiar eficient eu l-am incercat.Cauta Insanity workout.

| andre111 a răspuns (pentru patriciatomina):

E cu bani... nu mersi

| patriciatomina a răspuns (pentru andre111):

Nu e cu bani daca stii de pe ce site-uri sa il iei, dar nu pot sa le spun aici