| ✿puffa✿ a întrebat:

As vrea sa stiu ce se intampla daca din greseala, am mancat putin axion...in timmp ce ma spalam pe maini mi-am dus mana la gura si nu stiu cum am strecurat putin axionlaughing...penibil,stiu.laughingdar se mai intamplahappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| TheLoveDoctor a răspuns:

Stai liniștita. eu am mîncat dero si neuronul meu este încă sănătos happy

| Cory89 a răspuns:

rolling on the floor Imi cer scuze ca rad dar mi se pare f haioasa intrebarea laughing Are gust bun? laughing Sa stim sa incercam si noi laughing) Sper ca nu ai papat toata cutia ca altfel e posibil sa faci bulbucei in burtica laughing Glumesc happy Acum serios vorbind, nu cred ca are ce sa ti se intample daca zici ca a fost doar o cantitate mica...eu am mancat prenandez cand eram mica pentru ca imi placea cum miroase (e o substanta vascoasa adeziva folosita la lipit) dar nu am patit nimic laughing)

soothe
| soothe a răspuns:

E o gluma? Nu-i bai daca ai ajuns pana la computer, ne-ai scris si mesajul si si te-ai ridicat de pe clape. E detergent, adica dizolva materiile organice dar nu e ca "vitrionul englezesc".
Multa sanatate!

| twink a răspuns:

Cat timp nu faci "spume la gura" e in regula, dar totusi bea un ceai de plante medicinale, gasesti la farmaciile naturiste unele bune

| romeoflorin a răspuns:

Nu o sa mori din asta.

| AndutzaAndu a răspuns:

Nu cred că ţi se va întâmpla nimic, doar ai înghiţit o cantitate mică de Axion.