Am mai raspuns chiar azi: bicicleta cu cuplu maxim=greu, cel putin 20-30 de km pe zi, impartite in 2-3 ture pe zi, cu hidratare corespunzatoare, si obligatoriu vesta reflectorizanta! - se gaseste la statiile de benzina, sau supermarketuri! Success!
Renunti la zahar, ulei si faina rafinata si faci miscare. Sport, a venit vara, iesi la plimbare, cu bicicleta, la badmington, vezi tu. Evita dulciurile si produsele cu faina; poti manca 1 data pe saptamana o bucata de ciocolata sau 1 inghetata mica. Si sigur vei slabi cat doresti in 4 luni.
O alimentatie echilibrata fara grasimi, prajeli, dulciuri, mezeluri, bauturi acidulate si multa miscare.
Draga mea vine vara mananca salate, fructe, peste, dar fara paine fa o cura de grefe eu asa am slabitdar nu prea poti slabi in 4 luni ori cat ai incerca iti doresc multa bafta si vointa.
Eu am slabit cu apa foarte multa, fara sucuri gazoase sau apa minerala, doar ceai verde si multa apa, un mic dejun foarte santos si ieftin masa de pranz fara grasime si peste seara. AH si multe legume verzi crudenu e greu... fa-ti o lista si pune-o pe frigider si nu te abate de la ea.eu asa fac pentru ca daca nu uit...intre mese poti manca fructe uscate(nuci, migdale alune) cam zece bucati nu mai mult succes ...vei reusi daca chiar crezi ca functioneza
Tu, serios. pe langa alte chestii care le faci. ce ti au mai zis fetele. incearca sa dansezi... uite danseaza el meniaito. zilnic o data... timp de o luna. recomandabil cu sosete pe parchet, ai grija sa nu aluneci. o sa ti se tonifice in mod rapid gamba piciorului... nu e oblig din prima zi sa dansezi tot dansul, pentru ca nu reusesti, dar incearca si o sa ti placa.
10-15 kg in 4 luni este un obiectiv care poate fi atins. Solutiile sunt la indemana ta, intra pe www.SlabescUsor.ro si da-mi un telefon, sunt convinsa ca impreuna putem ajunge la un rezultat excelent, cu mentinere ulterioara, cu slabire sanatoasa si eficienta!