| Alexandru32178 a întrebat:

As vrea sa stiu daca am probleme cu inima
In unele momente mi se întâmplă sa imi bata foarte foarte repede inima si sa simt goluri de aer ce ma fac sa respir mai greu
De cand eram mic mi se întâmplă chestiile astea, cel mai des mi s-a întâmplat cand am facut ceva efort. de exemplu am alergat la fotbal sau chestii de genul

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| zilog a răspuns:

Mergi la cardiolog si să il asculți până când vrea să iti dea caduet
orice zice cardiologul să fii de acord cu el
dar dacă zice caduet să nu iei că eram să mor eu de la el

| zilog a răspuns (pentru zilog):

Diagnostic prezunctiv suflu sistolic nu țî-se închide bine o valvă la inimă, in general trebuie să încerci tot timpul să respiri puțin mai adânc, trebuie să slăbești si să ajungi la greutatea optimă pentru înălțîmea ta sau de preferat chiar mai jos cu 2 Kg față de greutatea optimă pentru înălțimea ta, se rezolvă cu operație
Cred că ești si supra ponderal, prima data rezolva problema cu Kilogramele pentru că o dată instalată problema cu tensiunea ea face ravagii in organism si nu se mai poate repara ce distruge tensiunea
asa că mai lasă carnea de porc si mergi si tu incet pe jos
CÂND AI MÂNCAT ULTIMA DATĂ 8 MERE INT-O ZI?
când ai mâncat ultima dată un morcov?
când ai mâncat ultima dată un cotor de varză crudă?
când ai băut ultima dată o limonadă dintr-o lămâie?
când ai băut ultima dată 1 litru de suc de rodii?
dar 1 litru de suc de mere 100% natural?

îți aduci aminte de vreo zi din ultimii 10 ani în care să nu fi mâncat carne?

când ai mâncat șî tu sănătos adică ciuperci copte la cuptor fără margarina unt sau ulei
ardei grași la cuptor fără o grămadă de sare.

ia incercă toate astea si nu mai mânca sare sau ceva care contine chimicale timp de 1 lună să vezi ce bine o să te simti

mai ales de la sucul de rodii cu suc de grepfruit
măcar 1 litru din fiecare in fiecare zi, stoarse manual sau cu presa la rece
nu cu masini cu motoare ca strica tot fustul
ia incercă si 1 litru de suc de cătină, ceva morcovi, mămâncă 1 kg de sfeclă de zahăr
și să vezi ce bine o să te simti

SĂ VII SĂ MĂ ÎNJURI DACĂ 1 LUNĂ DE ZILE AI RESPECTAT CE ȚI-AM SPUS fără prăjeli fără cimicale de nici un fel
si dacă nu te simți mult mai bine!

Chiar accept injurăturile în public sî mi-le asum dacă tu încerci să ții post fără ulei în rest poți să mănânci tot ce vrei tu
poti folosi mieji de nuca mieji de migdale in loc de carne

stii ce sarmale bune in foi de viță ies cu mieji de nucă faci exact ca si când ai face sarmalele normale dar in loc de carne sfărâmă niște mieji de nucă să vezi că nu o să îti dai seama că nu au carne în ele ba chiar sunt mult mai gustoase

| Alexandru32178 explică (pentru zilog):

Chiar nu am probleme cu kg, sunt chiar slab. si am 1.75-76 înălțime
Si de obicei incerc sa mananc sanatos. gatesc cu ulei de măsline si avocado
Fac "sală" acasă

| zilog a răspuns (pentru Alexandru32178):

Mergi la un cardiolog poate că tu faci sală si asta agraveaza daca cumva ai o spărtură in ininma și se amestecă sângele oxigenat cu sângele ne oxigenat printr-o spărtură dintr-un perete al inimii
asa că eu iti recomand să nu mai faci sport până când nu ai un diagnostic clar de la un cardiolog sau de la 2 cardiologi
se face RMN si la inimă
așa că vezi ce se întâmplă poate ai un vierme care crește pe o arteră
https://www.google.com/......ps?/search

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti iesit din forma

| Alexandru32178 explică (pentru anonim_4396):

Nu cred ca are cum, inainte faceam fotbal si mergeam la antrenamente, jucam fotbal si in fiecare zi, iar cand ajungeam acasă faceam exercitii, câteodată ma lua si la meciuri cand eram pe teren, si ca sa imi treacă trebuie sa ma liniștesc sau ceva.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Alexandru32178):

Esti iesit din forma si anxios, si prea inchis in tine, atat de mult incat esti mai atent la semnele vitale pe care le chiar influentezi

| anagsiwnagisiwowywo9 a răspuns:

Poate ai anemie, care e din cauza lipsei de fier, mergi sa iti faci niste analize de sange sa vezi daca ai destul fier.

| Iustina2020 a răspuns:

Nu asculta ce zic toți oamenii astia care îşi dau cu pãrerea. Poate ai ceva poate nimic, mergi la doctor.