| dr4g0s0g4rd a întrebat:

As vrea sa stiu daca e normal ca dupa 3-4 zile de cand am facut piercing-ul sa se intareasca in jurul pierce-ului s-a format ca o "sfera" tare destul de mare sau trebuie sa mai astept sa vad reactia? pentru ca simt ca imi trece...thanks

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Este o reactie inflamatorie, un raspuns din partea organismului la un corp strain, care in mod normal nu ar avea ce sa caute acolo.

4 răspunsuri:
| Danny_4297 a răspuns:

Si unui prieten i s-a intamplat la fel. Nu a patit nimic si cred ca nu o sa patesti nici tu nimic.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde ti.ai pus pierce-ul dude? in ureche nu e normal cel putin mie nu mi sa intamplat.in limba stii ca ti se umfla toata pentru cateva zile deci.

| dr4g0s0g4rd explică:

In buza de "jos" sau cum se zice inferioara si imi curge un lichid galben care seamana cu infectia sad

| IloveCats a răspuns:

E infectie daca nu ai avut grija de el ( curatat cu apa oxigenata si cu betisor), dar daca ai avut grija de el e normal, e un lichid produs de organism care ajuta la vindecare.