| larrysukk a întrebat:

As vrea sa stiu daca i s-a mai intamplat cuiva asta:chiar daca dorm normal, adica seara pe la 10-11 adorm si la 6 ma trezesc, si ziua dorm de la 3 la 5, in ultimul timp sunt mereu obosita.si as vrea sa dorm mereu, si nu stiu ce am, pentru ca eu nu sunt asa.mentionez ca sunt anemica, si poate este si pentru faptul ca ma stresez foarte mult cu scoala si invat foarte mult.sunt si deprimata pe deasupra, adica nu am chef de nimic, ma simt ciudat.va rog sa ma ajutati cu sfaturi! multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi și fă niște analize de sânge, ia complexul de B-uri și consumă sfeclă roșie (este antianemică).
Sănătate.
Pa, pa.

3 răspunsuri:
| cristinamax a răspuns:

Fa mai multa miscare

| larrysukk explică:

Multumesc,am sa ma duc sa imi fac analizele cat de curand sa vad ce nereguli sunt.

| larrysukk explică:

Cristina,am o viata foarte activa! nici nu stiu cum sa imi organizez bine timpul intre scoala,dansuri,ore,cursuri, prieteni, familie si multe alte activitati! de obicei fug de colo pana colo neapucand nici sa mananc dar multumesc pentru sfat!