| DeMon19 a întrebat:

As vrea sa stiu de ce de fiecare data cand incerc sa invat incepe sa ma doara capu si spatele si pur si simplu nu pot sa ma uit la o carte. Daca spun parintilor sau unui profesor va spune ca sunt fitos si ca doar nu vreau sa invat! Dar nu pot sa invat, am zis ma doare spatele si capul si un punct negru imi distrage atentia, nu pot sa stau deloc intr-un punct si vine teza iar eu deja am note proaste si imi e sa nu raman corijent

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Dar pe telefon si computer poti sta, ai dureri atunci?

| Termopile a răspuns:

Ai grijă sa nu ai ADHD

| frum a răspuns:

Vezi poate e de la coloana. Incearca sa stai intr-o alta pozitie si vezi sa nu ai alti factori care sa te distraga in jur. Gandeste-te ca, desi nu esti constient acum, din lene iti ratezi viata. Vrei sa ai bani si sa fii respectat in lume si sa poti sa iti cumperi ce vrei cand vrei? Pune mana si invata. Pune-ti niste obiective, ca nu vrei sa fii ca restul si vrei sa te placa toata lumea. Acum e momentul sa surprinzi. Pune mana si invata pentru ca e singura salvare ca sa duci o viata buna vreodata. Spor.